Geef ons gerust een reactie ...
Dan weten we wie met ons meeleeft ...
Alvast bedankt!

donderdag 17 april 2008

nieuws uit China !!!

Deze morgen kreeg ik een mailtje uit China!!! Van Dominique en Dirk, die momenteel in China zijn om hun kindje op te halen (horizongroep met LID 22 dec)
Zij heeft aan Wan Yu , de gids die alle adopties voor horizon begeleidt, gevraagd of wij (in de veronderstelling dat we er binnen 14 dagen bij zitten) in juli nog zullen kunnen/mogen afreizen (ol. spelen). Het antwoord was JA, DAT ZAL GEEN PROBLEEM ZIJN!!!
Mijn hartje maakte bij het lezen enkele dubbele salto's !!!
Nu mogen we alleen nog positief denken : een voorstel in mei en de afreis in juli!!!!!

Hun reisverhaal volg ik op
www.adoptiechina.be. (Yinte reisverslag) Ze mochten het weeshuis bezoeken en namen er enkele foto's... De kindjes ztten er overdag in een rieten mand volgepropt met doeken... toch wel schrijnend... Ik moest denken dat, één van deze kindjes op die foto's, wel het onze zou kunnen zijn...
Bij de links op hun site vind je ook de blogadressen terug van hun twee reisgenoten, die ook treffende verslagen maken...

Hopelijk zitten wij nu in onze laatste rechte lijn... Ik tel de dagen af als een klein kind... nog 13 keer slapen!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Katia, Didier en Basile,

zoals beloofd, laten we vandaag nog een berichtje na op jullie leuke blog. We vinden het fijn dat we gisteren op de VAG-avond mochten kennis met jullie maken... onze "adoptie-familie" is terug wat groter geworden... dat is dan misschien het enige (maar dan ook wel het ENIGE) voordeel aan die veel te lange wachttijden... met zoveel mensen in contact komen... het is net als een mobiel, iedereen is wel "via-via" met elkaar verbonden... dat vinden wij wel fijn !
We hopen alvast mee met jullie dat we heel snel mei mogen zijn... hopelijk zal Basile dan EINDELIJK z'n zusje krijgen... of misschien wel een broertje (hopelijk ziet dat ventje dan wel heel erg graag "roze"... ;-) ).
Lieve adoptiegroetjes uit Oudenburg,
Wendy, Geert en Fries xxx
(wendy.meseure@telenet.be)