Geef ons gerust een reactie ...
Dan weten we wie met ons meeleeft ...
Alvast bedankt!

vrijdag 23 mei 2008

Maandag is het zover !!!

We kregen een telefoontje van Horizon dat we maandag om 14u worden verwacht voor de officiële toewijzing!!!!
De week van de 19 de heeft ontzettend lang geduurd, maar Horizon hield toch haar woord, want vandaag kregen we inderdaad de uitnodiging (ze hadden gezegd de week van de 19de)...Thanks en vooral :
JIHAAAAAAAAA!!!
Nog drie keer slapen!!!

En dan de aftelkalender voor de afreis (Vermoedelijk rond de 5 de juli )

donderdag 22 mei 2008

Krijgen we morgen "the call"???

woensdag 21 mei 2008

beetje rustiger geworden...

Als je als een zombie rondloopt door te weinig nachtrust en vol van spanning, raak je makkelijk gefrustreerd... Dat was precies hoe ik me vandaag voelde!
Maar ik ben ondertussen toch wat tot rust kunnen komen, en heb een mooi vooruitzicht : het zal nu niet lang meer gaan duren vooraleer we ons zusje zullen zien, haar kunnen situeren op de kaart,haar achtergrond kennen en de inhoud van de valiezen beginnen te verzamelen (al deed ik al mijn best tot nu toe met aankopen voor een zomer in China!)
Ik vermoed dat we vrijdag zullen gebeld worden om maandag te mogen gaan om onze officiële toewijzing...
Tegen het einde van volgende week zullen we dan ook vermoedelijk ook de precieze afreisdatum kennen...
Zijn dat geen mooie vooruitzichten?
We hebben ons nu al ruim 28 maanden taai gehouden, die enkele dagen meer kunnen er nu ook nog wel bij.
Tegen eind volgende week kunnen we echt weer verder en kan ik met Basile de aftelkalender tot de reis naar zijn zusje opstarten!!! Hij kijkt daar al zo lang naar uit, en wij natuurlijk ook!

dinsdag 20 mei 2008

woensdag, reeds 21 mei in België... ik ben kapot!

Dit was de zoveelste ellenlange nacht op rij dat ik de slaap helemaal niet meer kon vatten.
Ik ben kapot...
Ik voel me zo misselijk!!!
Dat kan nu toch niet BLIJVEN duren???

nog maar wat wachten!

Toen we vandaag om 16uur nog steeds niet werden gebeld, kon ik me niet meer houden en heb ik Horizon zelf opgebeld.
Ik vroeg hoe het kwam dat wij nog steeds niet werden opgebeld... Nancy vertelde ons dat de dossiers nog steeds niet terug zijn van de controle door de geneesheer en Kind en Gezin...Ze benadrukte hoe belangrijk dit is, dat we een correct en volledig dossier krijgen. Ik ga daar volledig mee akkoord, maar heb het toch erg moeilijk dat dat allemaal zolang moet duren! Meer dan twee weken voor 3 dossiers?! Hoe deden ze dat dan om 9 dossiers klaar te krijgen in minder dan 10 dagen??? Beseffen de betrokken partijen dan niet dat deze dossiers mensenlevens veranderen?! Kunnen die dan echt geen prioriteit krijgen om zo snel mogelijk behandeld te worden???
Nancy beaamde dat het inderdaad langer duurt dan verwacht, maar dat zou te wijten zijn aan onze Belgische burocratie!
Nancy verzekerde ons ook dat ons kindje niet uit de getroffen gebieden komt en stelde ons ook gerust dat de afreisdatum hierdoor niet in het gedrang komt : wij zullen voor de Olympische Spelen terug thuis zijn met ons zusje!!!
Toen ze vertelde dat er drie prachtige baby'tjes op onze groep wachten, kreeg ik het toch even erg moeilijk... fijn om te horen, maar dat maakt ons nog nieuwsgieriger om ons zusje zelf te mogen bewonderen!!!
Ik ga ervan uit dat we deze week nog uitgenodigd zullen worden, en dat hoopte (maar zeker kon ze dat niet zeggen?!) Nancy alvast ook!!! Wat ik vergat te vragen is, hoe dat gaat als Nancy er niet is : op de website staat namelijk te lezen dat Nancy op donderdag niet aanwezig is... Ik mag toch hopen dit geen dag uitstel zal betekenen...
Dus de gsm wordt nu alweer geladen, klaar voor een hoopvolle woensdag!!!

14 dagen later

Ben met kloppingen in de keel opgestaan (allée, voor zover ik heb kunnen slapen:-( )
Vandaag moeten we nu echt wel ons telefoontje gaan krijgen!!!
Ik herinner me nog goed dat Katy ons bij het ondertekenen van het contract vertelde dat die twee weken een ruime marge waren.

Ik volgde nu al heel wat blogs en het heeft inderdaad nog nooit zolang geduurd...
Wij hebben dus al het record wachttijd verbroken , dus kom op, alsjeblieft!!!
Ik wil vanavond weer niet met een angstig hart naar de beelden uit China moeten kijken...
Wij willen ons zusje zien!!!

maandag 19 mei 2008

geen nieuws

maandag, 17u, sluitingstijd bij Horizon...
Op naar de 20ste want 6(mei)+ 14 (dagen) = 20 (mei)!!!

wie kent de superlatief van engelengeduld?

P.S. : een goed jaar geleden startte ik met deze blog, en vandaag bereikte ik de kaap van 5000 bezoekers... Toch meer mensen in adoptieland dan men denkt...

De week van de 19de is aangebroken!

Zoals eerder al gezegd, werden wij op 6 mei op de hoogte gebracht dat ons dossier bij Horizon was aangekomen, en dat wij (zoals het contract ook zegt : na een tweetal weken) in de week van 19 mei zouden opgebeld worden om langs te komen voor de officiële toewijzing.
Morgen, dinsdag, is het dus twee weken : ik vermoed dan ook dat we morgen zullen worden opgebeld om woensdag naar het adoptiebureau te kunnen gaan.

De verschrikkelijke beelden van de aardbevingen in China, maken het er ook niet makkelijker op... We weten wel dat ze niet in het getroffen gebied leeft, maar willen toch graag weten waar dan wel, want die aardbevingen houden precies niet op... Verschrikkelijk gewoon!


Wij zijn vooral erg benieuwd naar haar snoetje, maar ook naar de afreisdatum! Ze hebben gezegd dat het vermoedelijk iets rond de 5de juli zou zijn, maar het kon ook een week later of vroeger zijn... Voor mij geen probleem, mijn verlof start op 28 juni, maar Didier moet nu toch dringend zijn verlof kunnen gaan regelen...
Bovendien zitten wij nog wat verveeld met onze zomervakantie die we vorig jaar reeds boekten... Wij waren toen in de veronderstelling dat wij tegen deze tijd al lang terug thuis zouden zijn met ons zusje... Ook hier moeten wij dringend dat verlof kunnen wijzigen, verschuiven,...

Voor de rest heb ik genoten van het weekend :
Op zolder heb ik de babyspullen afgehaald van toen Basile nog klein was en ons huisje straalt al de komst van ons babyzusje uit!!!
De mustela- productjes staan al klaar (mmm, zalig, die babygeur!!!)
Heb ook nog enkele prachtige zomerkleertjes gekocht, want in juli wordt het behoorlijk warm in China...
Zaterdag zijn we de paspoorten gaan aanvragen...begin juni zullen ze klaarliggen...

Allée, vandaag en misschien ook morgen wordt het nog wat nerveus tandenknarsen...

Hopelijk wordt ons engelengeduld nu niet lang meer op de proef gesteld...
Horizon, wij zijn er klaar voor!!!