Geef ons gerust een reactie ...
Dan weten we wie met ons meeleeft ...
Alvast bedankt!

maandag 4 februari 2008

het aftellen kan beginnen...


Het jaar start alvast met goed nieuws : ze zijn in China inderdaad tot 27 december geraakt...

NOG 16 DAGEN TE GAAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Het is dus maar een kwestie meer van enkele maandjes...

Als alles meezit, moeten wij in april een voorstel krijgen (afreizen in juni)

Als het nog wat tegen zou zitten is het voor mei (afreizen in juli)

en als ze daar in China in een stroomversnelling moesten geraken, wat ik eerlijk gezegd ten zeerste betwijfel, zouden we er ook volgende maand al kunnen bijzitten... Maar dit laatste is alleen wishfull thinking en daar hou ik (bijna) geen rekening mee...

WIJ GOKKEN EN HOPEN OP APRIL! HET AFTELLEN IS BEGONNEN!!!

ZULLEN WE DAN EINDELIJK HET SNOETJE VAN ONS KINDJE MOGEN BEWONDEREN??? DEZE GEDACHTE LIJKT ME ZO ONWEZENLIJK GEWORDEN...
In elk geval is de vorige groep erbij (proficiat Dominique en co!),
wat betekent dat wij nu op de eerste plaats op de lange wachtlijst komen te staan... of zoals de Amerikanen het zeggen WE'RE NEXT !!!(wat betreft ons adoptiebureau althans)

Gisteren hebben wij ook voor het eerst afgesproken met onze groepsleden. We zijn met drie koppels... We hebben gezellig getafeld in Antwerpen (goed gedaan, Ingrid!Merci) en zijn ervan overtuigd dat we het goed met elkaar zullen kunnen vinden!!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Kijk even achterom en blik dan vooruit... Echt ver is het niet meer...
Nog even...
Mvg, Fries

Anoniem zei

Amai dat is echt goed nieuws!!
We tellen samen de laatste maandjes met jullie af!!

Groetjes,
Jeffrey en Heleen

Anoniem zei

Dag lieve familie,
bij het surfen ben ik terechtgekomen op jullie site en met veel plezier las ik dat jullie echt kunnen beginnen aftellen. Wij zijn nu volop aan het supporteren voor Dominique, Dirk en Jade waarvoor het nu echt wel spannend wordt! Jullie zullen inderdaad bij één van de volgende toewijzingen zijn en vanaf nu zal ik dan ook regelmatig komen piepen op jullie site!
Wijzelf mogen sinds maandag voor een tweede keer echt beginnen aftellen want dan is ons tweede adoptiedossier richting China verstuurd! Net zoals jullie nu al veel geduld hebben moeten oefenen, begint voor ons nu die ellendig lange wachttijd! Maar we houden de moed erin!!!
Heel veel groetjes van een naamgenote !!
Katja (mama van Annefleur °Jiangxi,China)
http://www.bloggen.be/adoptiechina/

Anoniem zei

Hallo

Ik had hier gisteren een hele brief neergepend maar heb weer iets verkeerd gedaan want alles is blijkbaar weg. Opnieuw dus.

Allereerst wilden wij ook nog es zeggen hoe fijn we het etentje van verleden zondag vonden. We vonden het heel ontspannend om met mensen te praten die niet veel woorden nodig hebben om elkaar te begrijpen als het over adoptie gaat. Hoe meelevend onze omgeving ook is, een groot deel van de weg is eenzaam en dan is het fijn om af en toe gelijkgestemde zielen tegen te komen. We zijn er zeker van dat de reis en ons verblijf in China vlotjes zal verlopen met zulke reisgenoten!

Nog 16 dagen, niet te geloven dat we nu over "dagen" kunnen praten ipv weken of maanden. Nu ja, 16 dagen zal wel gelijk zijn aan nog enkele maanden wachten maar het wordt overzichtelijker.
Zouden we intussen al in de matching room zitten denk je?
Binnenkort leggen ze ons dossier naast dat van ons kindje en dan is de puzzel eindelijk volledig! Ik krijg kippenvel als ik eraan denk. Wij denken voorzichtig aan een toewijzing eind april en afreizen in juni. Soit, time will tell.

Ik heb me voorgenomen om geen spulletjes te kopen tot de toewijzing maar dat is niet altijd makkelijk dus heb ik me maar op de administratie gestort: gemeente, ziekenkas etc. Een tip: contacteer die tijdig want ze komen meestal uit 3 luchten tegelijk gevallen.

Hopelijk tot heel, heel binnenkort en dan gaan we die fles champagne kraken!

Groetjes
Ann