Geef ons gerust een reactie ...
Dan weten we wie met ons meeleeft ...
Alvast bedankt!

maandag 14 juli 2008

bezoek verboden stad en Tian An Men plein

Vandaag zijn mijn mannen gezond en wel ontwaakt! Joepie! (dank je wel voor het kaarsje, tante Jenny, het heeft geholpen!!!)
Zo konden we allen mee op uitstap naar het grootste plein van de wereld.
Daar aangekomen moesten we noodgedwongen een paraplu kopen :-((( en konden niet al te veel kiekjes genomen worden door de weersomstandigheden...
Julia heeft vandaag ook heel gedwee rondgekeken en meegenoten vanuit haar buggy! Basile rijdt er dan ook zo trots als een gieter mee rond!(de buggy kun je draaien met oogcontact met de baby en dat heeft ze echt wel nodig... Ze panikeert nog als ze ons niet ziet...)
Daarna hebben we de verboden stad bezocht. Immens groot, indrukwekkend!!!

Echt de moeite, maar we hadden niet de tijd om alles gezien te krijgen. We hebben er eerder een totaalindruk van opgesnoven... Die keizer had me nogal het leventje...
Met de kleintjes is het ook niet evident om zulke bezoeken af te leggen...Soms vind ik het wel vervelend als we de kinderen (en onszelf) niet kunnen voeden op geregelde tijdstippen...
Ook voor het regelmatig verschonen van de baby's is dat niet zo vanzelfsprekend...

Deze namiddag na aankomst hebben we met zijn vieren weer een deugddoende siësta gehouden (na wat protest van grote broere)

En deze avond hebben we onszelf getrakteerd op een lekkere steak friet ! Die Chinese kost begint op den duur toch wat tegen te steken...(wat zijn we verwend, hé...)

Ziezo, dat was het weer voor vandaag!!!
Nog meer nieuws vanuit ons Belgenlandje is steeds welkom!!!
Hoe meer reacties, hoe leuker! Die respons op ons dagboek maakt het net zo leuk!!!

Toedeloe van ons viertjes!

6 opmerkingen:

anja zei

dag trotse ouders!

ik voel me geroepen om wat te posten in het gastenboek, dus bij deze!

het heeft een week lang geregend in het belgenlandje en vandaag is het 28 graden in de Kempen. heerlijk.

we kijken elke dag weer uit naar nieuwtjes vanuit china, en leven erg met jullie mee. als je de foto's van jullie viertjes bekijkt, dan lijkt het alsof het nooit anders geweest is. jullie horen echt bij mekaar, een prachtig gezin.

hopelijk blijft julia gespaard van ziekte daar in china (en thuis!), onze adoptiedochter Ling kreeg na een week hevige koorts van al die uitstappen en onregelmatige uren slaap/eten. dat heeft toen een dag of 3 geduurd.

geniet er nog van, het is inderdaad "de reis van je leven", die vergeet je nooit meer!!!

veel liefs

anja uit hasselt

Greet zei

Hoi hoi !
Allez vooruit, ik zal mijn beste vriendinneke "Anja uit Hasselt" maar volgen :-). Ik durfde al niet goed dagelijks iets te posten uit angst voor stalkster door te gaan hihi. Had ik je trouwens al verteld dat ik en mijn man de apetrotse meter en peter zijn van Anja haar dochtertje Ling ?!
Ook hier worden jullie verhalen dagelijks met veel plezier gesmaakt en lijkt het soms wel alsof we erbij zijn daar in het Verre China. De foto's zijn allemaal prachtig en Julia is echt een lachebekske.
Hopelijk blijft iedereen van jullie nu gezond en kunnen jullie nog even verdergenieten vooraleer jullie terug huiswaarts keren.
Zai jian,
Greet en co.

Anoniem zei

Hallo,
Ja hoor, we verorberen dagelijks twee blogs... Deze van onze overleden dochter Soetkin* (http://soetkinverschaete.blogspot.com) en die van jullie 'pas geboren' Julia!
Geniet van deze en komende dagen, hopelijk in goede gezondheid (want da's onbetaalbaar)...
Groetjes vanuit een zonovergoten Gullegem, Fries

Dominique Lormans zei

Hoi allemaal in verre China,

het lijkt hier een beetje een Limburg onderonsje te worden met de Westvlamingen in China.... (haha, Greet en Anja, wat een toeval, of toch weer niet?!)
Ook ik volg dagelijks jullie vertederend verslagje en geniet mee van de guitige Julia en natuurlijk fiere grote broer!
Voor jullie vertek heb ik al een paar keer gereageerd, tijdens jullie verblijf is dit er nog niet van gekomen, maar dat is vandaag goedgemaakt?? Wij wensen jullie nog een aangenaam verblijf in China, een behouden thuiskomst en een zalig en gelukkig leven met jullie viertjes. Jullie vormen echt een teder gezinnetje!
Geniet ervan!
Dominique, Geert en Amélie uit Bilzen en brusje voorlopig (nog een tijdje :-( ) in de Filippijnen.

Anoniem zei

Koekoek,

Hier zijn wij dan ook nog eens uit Bellegem. Elke dag vragen Marthe en Cisse 'hoeveel moeten we nog slapen?' En ik moet ze geen blaasjes wijsmaken want ze weten het zelf maar al te goed. ALs ik eens één nacht zou missen dan weet ik het al gauw.
Blij dat het beter is met Basile want Marthe vond dit wel heel erg dat hij ziek was.
Maar nu is het echt wel aan het inkorten hé. By the way Didier, de tour de France-trip gaat niet door dit jaar. Iedereen haakt blijkbaar af. Dus volgend jaar zul je toch weer de drijvende kracht moeten zijn hoor want nu ligt alles in het water.Jammer voor mijn ventje maar wel leuk voor mij! Is altijd voor iemand positief hé.
En ons Julia ziet er alweer schitterend uit op al die foto's! (net als jullie allemaal trouwens)
Geniet nog van de rest van de reis en tot heel binnenkort...
Dikke zoen
Fie

louise carrette zei

Dag iedereen,

Ik zie dat jullie het daar echt naar jullie zin hebben. Maar je hebt gelijk ook. Ik zie ook dat het een superlieve zal zijn. En hoe is het met grote broer?


Vele groetjes uit het belgenland,
Louise