Geef ons gerust een reactie ...
Dan weten we wie met ons meeleeft ...
Alvast bedankt!

maandag 7 juli 2008

dag 2 : adoptieformaliteiten in orde brengen

Deze morgen alweer vroeg uit de veren om met een busje "van hot naar her" te rijden (CCAA, notaris, fotoshoot,...) We waren net de sint met al onze pakjes en centjes... Onze tassen zijn er meteen een stuk lichter op geworden! Na ons meisje haar middagdutje zijn we inkopen gaan doen in Wallmart, een groot shopping center. We voelden ons een groepje Celebraties, zoveel bekijks hadden we nog nooit!!! De automobilisten alhier kennen maar één grote verkeersregel : toeteren en drummen als je door wil!!! We hebben meerdere malen een botsing van onze taxi gevreesd, maar zijn toch heelhuids terug op het hotel geraakt... De tarieven van de taxi's zijn verbazend variabel : als het regent (zoals vanavond) moet je dubbel tarief betalen; als het druk is vijfdubbel tarief?! Buiten is het hier broeierig heet!!! Als je buiten een gebouw of busje stapt, is het alsof je de sauna betreedt en loopt het zweet druppelend van je lijf... Het zweet stond binnenin het hotel ook op mijn voorhoofd deze avond : de buffetten zijn rijkelijk gevuld maar de gerechten zijn meestal (in mijn termen) zeer pikant!!! Onze twee engeltjes liggen ondertussen alweer zalig te snoezen... Nog wat kiekjes van vandaag: (indien je er dubbel op klikt, kun je ze groter bekijken) Zo een blije meid is gewoonweg een geschenk uit de hemel!!! bij de CCAA beloofden we Julia alles te bieden wat ze nodig heeft en zeer goed voor haar te zorgen! Grote broer is nier weg te slaan van zijn zus : hij vindt haar zoooo schattig en loopt hier zo fier als een gieter rond!!! Haar entertainen vindt hij de max!!! Ons Juliake heeft ferme billekes en we weten nu waarom : ze eet heel smakelijk alles op wat je haar voorschoteld! Zalig gewoon!!! Morgen gaan we het park en de tempel bezoeken en woensdag mogen we naar het weeshuis!!! Toedeloe The happiest family in the world is ours!!!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Welkom Julia!!! Ik was vol spanning aan het afwachten of je nu al op je mama's schoot had gezeten of op je papa's arm, of met je broer had geknuffeld. Aan de foto's te zien zie je er blij en gezond uit, en je hebt een heel hoog knuffelgehalte! Mijn moeke en ik kijken er ook naar uit jou eens te ontmoeten. Ondertussen zullen we t nieuws blijven volgen op jullie blog. Geniet van deze bijzondere tijd, wij weten hoe "hemels" dit is.
Anna en Lieve

Anoniem zei

Geniet maar met volle teugen!
We wensen jullie alle goeds!
Katelijne, Fries, Willem en Soetkin*

Anoniem zei

Ja ja, ze ziet er al knap uit jullie meisje. Met haar schoon rokje aan. Ze heeft echt een stralende lach hé! Jullie hebben het getroffen, ik kijk al uit naar de volgende foto's.

Groetjes,
Isabel Lannoo

Petra zei

Hallo,

Wij hebben net met volle enthousiasme naar jullie prachtige meid gekeken. Louise is er helemaal weg van. Geniet maar met volle teugen en nogmaals een dikke proficiat xx!

Groetjes,
Thierry, Petra, Louise en Manon

Anoniem zei

Hier ben ik dan ook zulle....het heeft een tijdje moeten duren hé..
T'is een prachtig meiske en ze heeft een supertoffe broere.Het zijn schitterende foto's en zoals ik al dacht een heel mystiek land.
Ik wens jullie nog een paar leuke chinese dagen en een schitterende thuiskomst.
Heel veel lieve groetjes
Katia en Henk