Geef ons gerust een reactie ...
Dan weten we wie met ons meeleeft ...
Alvast bedankt!

maandag 21 juli 2008

Zoo van Beijing

Deze morgen zijn onze twee (b)engeltjes samen in bad geweest, en wat hadden ze het naar hun zin!!!
Daarna was het dolle pret op het bed : rollebollen is Julia haar favoriete bezigheid, als ze maar kan "ravotten"...
En even later toverde grote broer van onze zus met haar rokje:
een zonnebloem... Heel toepasselijk!

Vandaag zijn we zoals aangekondigd naar de zoo geweest. Het was er alweer broeierig heet, maar voor Basile erg leuk! De panda's waren natuurlijk het hoogtepunt!
Ik laat enkele kiekjes voor zichzelf spreken...


In de terugreis met het busje was ons klein (b)engeltje wel moe, maar wilde liever nog wat actief spelen dan te slapen!!!
Een "schoothondje" is ons meisje zeker niet, ze trekt haar aan alles recht, moet alles zien, wil alles pakken, wil zich overal naartoe buigen en doet niets liever dan op haar beentjes te staan wippen... Wel vermoeiend ,hoor, vooral met die hitte van alhier staan of zitten wij met zus "op schoot" dadelijk in schuim en zweet...
Het eerste wat ik ga kopen als we thuis zijn is een loopstoeltje waarin ze lustig rond kan crossen, ééntje met schokdempers en zachte wielen, want met al haar energie is ze in staat in enkele minuten onze lakkeukenkasten of parket te bekrassen :-O

Morgen bezoeken we de hutongs, de oudste wijken van Peking... Daarna de laatste inkopen en onze Chinareis zit erop...
Het is heel mooi geweest, maar nu verlangen we toch allemaal naar huis... We kunnen niet wachten om ons klein (b)engeltje voor te stellen aan onze dierbare familieleden!

5 opmerkingen:

lotto philippine result zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Hey daar allemaal,
Zijn net terug van weekendje zee en konden daar de blog niet verder lezen.
Maar nu zijn we net thuis en ben ik direct naar de PC "gevlogen". Super dat Julia al haar "eendentruitje" kan aan doen. Uiteraard is ons Marthe super trots en wacht ze om het nog eens aan te doen tot ze samen zijn! Nu begint het echt wel in te korten. Wat wij de voorbije weken hebben kunnen mee beleven op jullie blog was in één woord SUPER maar nu verlangen we toch enorm om jullie in levende lijve terug te zien. Maar zoals Marthe zegt is het nog maar 2,5 keer slapen! Dus nog efkes geduld.
Vele groetjes en tot over-overmorgen!!!

Anoniem zei

hallo daar allen,

Erg leuk dat jullie elke dag deze blog tot in de puntjes verzorgden. Het was voor ons echt leuk om dagelijks bij jullie langs te komen. Proficiat daarvoor. Maar ik denk dat jullie nu wel zullen blij zijn om eindelijk weer naar ons Belgenlandje terug te mogen komen EN... ze beloven goed weer. tot later. geniet en de groeten van tante pia en nonkel tin.
Ps. Julia ziet er echt een zonnekind uit. Basile dit heb je heel goed uitgebeeld !

Anoniem zei

Jullie laatste dagje in China... Wat gaat de tijd toch snel! Wij vonden het allemaal heel spannend om jullie dagelijkse gebeurtenissen te kunnen meebeleven! We wensen jullie een heel rustige terugreis en eerlijk gezegd zullen we wel op ons gemak zijn als jullie terug veilig op Sint-Anna zijn...! We blijven volgen en zijn heel benieuwd hoe kleine Julia zal reageren op haar nieuwe thuis. Je kan in elk geval zo aan haar zien dat ze héél gelukkig is nu, het kan dus alleen maar de goeie kant op gaan! Tot gauw!

Petra, Dirk, Senna, Garcia, Robbe en Xan

Anoniem zei

Ni Ha !

Denk dat jullie dit al veel gehoord hebben !

Van ons viertjes - Christophe - Sofie - Valentine & Maxence - nen dikke proficiat voor jullie schattig (b)engeltje !
Is werkelijk een prachtig meisje !
We hebben met veel plezier jullie blog gevolgd en kunnen ons inbeelden dat jullie super gelukkig zijn !
Goede terugreis !
Groetjes